miercuri, 19 ianuarie 2011

Cupluri din lumea intreaga


 <span class="Apple-style-span" style="line-height: 27px;">Top 9 Cele mai ciudate cupluri din toata lumea! FOTO</span>
<span class="Apple-style-span" style="line-height: 27px;">Top 9 Cele mai ciudate cupluri din toata lumea! FOTO</span>

Pentru unii oameni, diferenta de varsta sau de inaltime nu este un obstacol in calea iubirii. Sunt oameni care se regasesc dupa 60 de ani, iar sentimentele sunt la fel de intense ca in prima zi, sau altii a caror iubire dainuie chiar si la 85 de ani dupa casatorie.

1. Cei mai tineri miri din lumeToate fetitele viseaza inca de mici la ziua nuntii, in care se vor imbraca in rochie alba de mireasa. Jayla Cooper, o fetita din Southlake, Texas, nu a avut prea mult timp la dispozitie pentru a-l astepta pe printul frumos care s-o duca la altar. Bolnava de leucemie, cu numai cateva saptamani inainte ca viata sa i se curme inainte de vreme, Jayla s-a casatorit cu cel mai bun prieten al ei, Jose Griggs, mai mic decat ea cu 2 ani, si el pacient la Centrul Medical pentru Copii din Dallas.

Jayla si Jose s-au casatorit in februarie 2009 pentru a indeplini cea mai mare dorinta a fetitei, si ultima: aceea de a purta rochie alba de mireasa. Au avut o nunta foarte frumoasa, la care au contribuit cu bani foarte multe rude, cunostinte, dar si straini induiosati de povestea ei. Jayla a murit intr-o miercuri, pe 1 aprilie 2009.

2. Cuplul cu cea mai mare diferenta de inaltime
Fabien Pretou, nascut in 1968, cu o inaltime de 1,88 m, s-a casatorit pe 14 aprilie 1990 cu Natalie Lucius, nascuta in 1966 si masurand numai 94 cm. Diferenta de inaltime dintre cei doi este 94,5 cm - adica un pic mai mult chiar decat inaltimea Nataliei.

3. Cuplul cu cea mai mare diferenta de varsta

Un somalian in varsta de 112 ani s-a casatorit pentru a sasea oara cu o fata de numai 17 ani. Nunta dintre Ahmed Muhamed Dore si Safia Abdulleh a avut loc in Guriceel, din regiunea  Galguduud din Somalia. Insurateii locuiau in acelasi sat, iar Ahmed a spus ca a asteptat ca Safia sa creasca mai mare pentru a o putea lua de sotie. Cu 95 de ani mai in varsta decat ea - daca varsta declarata de el este corecta -, Ahmed i-ar putea fi Safiei stra-stra-strabunic.

4. Cuplul care a castigat de doua ori la loterie - cu aceleasi numere!
Membrii familiei Angelo se pot considera niste norocosi, in adevaratul sens al cuvantului. Eugene si Adeline Angelo din New York au castigat de doua ori la Loto sume impresionante. In 1996 - 2,5 milioane de dolari, apoi in 2007, pe cand el avea 81 de ani, iar ea 74, fabuloasa suma de 5 milioane de dolari.
Sansa de a castiga o singura data este de una la 22,5 milioane, iar de a castiga de doua ori - si cu aceleasi numere! - este cu mult mai mica. Dupa castigul din 2007, sotii Angelo au declarat ca vor continua sa joace la Loto, doar de dragul jocului.

5. Cuplul care a fost despartit cea mai lunga perioada de timp (60 de ani)
Boris si Anna Kozlov se casatorisera cu numai trei zile inainte ca el sa fie nevoit sa plece sa lupte in cel de-al doilea razboi mondial. Cand s-a intors, Anna si familia ei nu mai erau acolo - fusesera exilati in Siberia. 60 de ani mai tarziu s-au regasit din intamplare, atunci cand nici macar nu se mai cautau.

Am crezut ca nu vad bine”, a spus Anna. “Vedeam un barbat care-mi parea cunoscut, iar inima a inceput sa-mi bata mai tare. Apoi am stiut ca e el si am inceput sa plang de bucurie”. Boris, in varsta de 80 de ani la momentul respectiv, se intorsese sa viziteze mormantul parintilor sai. Pe cand iesea din masina, a vazut-o pe Anna stand vizavi de vechea ei casa, unde se casatorisera. “Am alergat sprea ea strigand <<Draga mea, te-am asteptat atat de mult. Sotia mea, viata mea!>>…”, isi reaminteste Boris.

6. Cel mai scund cuplu din lume
Douglas Maistre Breger da Silva, nascut in septembrie 1969, si Claudia Pereira Rocha, nascuta in 1972, amandoi brazilieni, s-au casatorit in 1998, in Curitiba, Brazilia. El are 90 cm, iar ea e cu 3 cm mai inalta decat el. Impreuna, ei masoara 183 cm in inaltime.

7. Cel mai inalt cuplu din lume
Anna Haining Swan, nascuta in 1846 la Mill Brook, Nova Scotia, era inalta de aproape 2,28 m la maturitate. Norocul ei a fost ca si-a gasit un partener pe masura: Martin Van Buren Bates, nascut in 1837, supranumit si “Gigantul din Kentucky”, avea si el in jur de 2,20 m.
S-au cunoscut in Halifax, in timp ce ea vizita circul la care lucra Martin - si unde ea a fost recrutata si angajata pe loc. Cuplul a devenit o atractie pentru turisti si la putin timp, cei doi s-au si casatorit. Reverendul care a tinut ceremonia a parut scund in comparatie cu cei doi, desi avea si el 1,91 m.

8. Cel mai longeviv cuplu (85 de ani)
Herbert si Zelmyra Fisher, din Carolina de Nord, au impplinit 85 de ani de casatorie in 2009. Pe atunci, Zemlyra  avea 101 ani, iar Herbert 104. Cei doi s-au casatorit pe 13 mai in 1924.

9. Cuplul “Doamna si Domnul Kelly Hildebrandt”
Nu e foarte neobisnuit sa auzi povesti ale unor oameni care s-au cunoscut pe internet, iar apoi s-au casatorit. Neobisnuit este, insa, faptul ca doi oameni care se cunosc si se casatoresc sa poarte fix acelasi nume. In acest caz, este vorba de Kelly Hildebrandt, un baiat din Texas, si Kelly Hildebrandt, o fata din Florida.
Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, pe cand fata cauta sa vada daca mai sunt persoane cu acelasi nume ca si ea. La numai opt luni dupa primul mesaj pe Facebook, prin care faceau cunostinta, Kelly a cerut-o in casatorie pe Kelly, iar ea, bineinteles, a spus “Da!”.


0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu